Epilare definitiva laser / Dermato-Cosmetica

Glamour Clinic Timișoara

Epilare – acasă, la salonul de cosmetică sau la clinică specializată? Epilatoarele, aparatele de ras, ceara sau cremele depilatoare sunt metode de epilare care ne ajută să îndepărtăm, temporar, firele de păr nedorite.

Indiferent de metoda aleasă, cert este că ne dorim ca senzația de piele fină – fără fire de păr sau iritație după epilare – să dureze cât mai mult. Din fericire se poate, însă doar dacă apelăm la ședințe de epilare definitivă laser, realizate de personal pregătit în clinici specializate.

Dacă ai cochetat cu ideea unei epilări definitive, însă ai avut rețineri sau insuficiente informații despre procedură, rezultate și costuri, te invităm la Glamour Clinic să te bucuri de rezultatele excelente ale sedintelor de epilare definitiva laser, cu aparat de mare putere – primelase HR, tehnologie cocoon medical: sigur, rapid, fără durere și cu eficiență maximă pe orice tip de piele.

Specialiștii noștri utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a se asigura că fiecare intervenție se soldează cu succes, iar pacienții observă rezultate încă de la prima ședință de epilare definitiva laser.

Click și vezi pachetele de epilare laser: 8 ședințe la preț de 4 ședințe – Glamour Clinic Timișoara

epilare definitiva laser

PRIMELASE

Tehnologie utilizată pentru epilare definitivă laser, fără durere, în orice perioadă a anului

Primelase HR

Datorita dimensiunilor diferite pe care le are spotul aplicatorului, primelase HR poate fi folosit pentru a trata orice zona a corpului. Mai mult decat atat, primelase HR foloseste sistemul “crystal freeze”, de racire creat exclusiv de cocoon medical care in mod constant si automat ajusteaza temperatura facand astfel ca epilarea definitiva laser sa fie mult mai sigura.

Fototermoliza selectiva

Epilarea definitiva laser foloseste fotodermoliza selectiva care se bazeaza pe distrugerea selectiva a foliculului de par, protejand la maxim tesuturile din jur, epiderma si derma. Acest lucru este obtinut prin folosirea impulsurilor energetice de inalta frecventa prin lungimi de unda care sunt absorbite selectiv de melanina cu un timp de emisie mai mic decat timpul de relaxare termica a folicului de par.

epilare deifintiva laser

Rezultate excelente

Epilarea definitiva laser cu primelase HR are rezultate imbatabile inca de la prima sesiune de tratament. Indeparteaza parul nedorit de pe toate tipurile de piele.

Putere controlata

Diferenta dintre primelase HR si alti competitori este ca primelase HR permite folosirea unor pulsuri scurte cu o energie inalta si o viteza ridicata astfel incat energia sa fie controlata in orice moment si sa se obtina cele mai bune rezultate.

Viteza maxima

Frecventa de repetitie pana la 3Hz, impreuna cu diferite marimi de spot (9×9, 20×9 si 30×9) alimenteaza si face ca primelase HR sa fie unul dintre cele mai rapide si eficiente echipamente de pe piata pentru epilare definitiva laser.

Tratamente Glamour Clinic

Va asteptam la o consultatie GRATUITA

PROGRAMEAZA O INTALNIRE