Epilare definitiva laser | Dermato-Cosmetica

 

Epilare acasă, la salonul de cosmetică sau la clinică specializată? Epilatoarele, aparatele de ras, ceara sau cremele depilatoare sunt metode de epilare care ne ajută să îndepărtăm, temporar, firele de păr nedorite.

Indiferent de metoda aleasă, cert este că ne dorim ca senzația de piele fină – fără fire de păr, fără foliculită sau alte iritații după epilare – să dureze cât mai mult. Din fericire se poate, însă doar dacă apelăm la ședințe de epilare definitivă laser, realizate de personal pregătit în clinici specializate.

Dacă ai cochetat cu ideea epilării definitive, însă ai avut rețineri sau insuficiente informații despre procedură, rezultate și costuri, te invităm la Glamour Clinic să te bucuri de rezultatele excelente ale sedintelor de epilare definitiva laser, cu diodă laser de mare putere – primelase HR, tehnologie cocoon medical: sigur, rapid, fără durere și cu eficiență maximă pe orice tip de piele.

Specialiștii noștri utilizează cea mai performantă tehnologie, asigurând pacientelor confort și rezultate vizibile încă de la prima ședință de epilare definitiva laser.

CLICK AICI și vezi pachetele de 4 ședințe + 4 gratuite la epilare laser   Glamour Clinic Timișoara

epilare definitiva laser

PRIMELASE

Tehnologie utilizată pentru epilare definitivă laser, fără durere, în orice perioadă a anului

De ce să alegi epilarea definitivă laser dioda cu primelase

  • Tratamentul poate fi adaptat oricărui tip de piele
  • Ședințele pot fi efectuate în orice perioadă a anului
  • Tratamentul se efectuează chiar și pe pielea bronzată, cu mențiunea de a evita expunerea la soare câteva zile înainte/după tratament
  • Procedura este sigură și nedurerosă: aparatul încorporează sistemul de racire Crystal Freeze, care adapteaza automat și constant temperatura, pentru a reduce orice disconfort
  • Oferă rezultate instant, de la prima sedință
  • Este un aparat  ultra-eficient de epilare definitivă laser, viteza ridicată și energia eliberată uniform fac epilarea mai eficientă
  • Tratează cu succes foliculita și previne creșterea firelor de păr sub piele
  • Rezultatele obținute sunt de lungă durată
  • Sedințe puține de întreținere

Fototermoliza selectiva

Epilarea definitiva laser foloseste principiul fototermolizei selective, care se bazeaza pe distrugerea selectiva a foliculului de par, protejand la maxim tesuturile din jur, epiderma si derma.

Totodata, tratamentele cu laser dioda sunt recomandate si in cazul foliculitei si al firelor de par crescute sub piele.

epilare deifintiva laser

Rezultate excelente

Epilarea definitiva laser cu primelase HR are rezultate imbatabile inca de la prima sesiune de tratament, avand eficienta maxima pe orice tip de piele.

Putere controlata

Diferenta dintre primelase HR si alti competitori este ca primelase HR permite folosirea unor pulsuri scurte cu o energie inalta si o viteza ridicata, astfel incat energia sa fie controlata in orice moment si sa se obtina cele mai bune rezultate.

Viteza maxima

Frecventa de repetitie pana la 3Hz, impreuna cu diferite marimi de spot (9×9, 20×9 si 30×9) alimenteaza si face ca primelase HR sa fie unul dintre cele mai rapide si eficiente echipamente de pe piata pentru epilare definitiva laser.

Tratamente Glamour Clinic

Va asteptam la o consultatie GRATUITA

PROGRAMEAZA O INTALNIRE