Dermatologie – Glamour Clinic Timișoara

O piele frumoasă este în primul rând o piele sănătoasă. Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, fiind formată din trei straturi epiderma, derma și stratul subcutanat, uneori numit hipoderm. Mulți dintre noi avem tendința să ne referim la piele doar din punct de vedere cosmetic, însă aceasta este mult mai mult decât un simplu înveliș al corpului.

Stratul exterior al pielii – epiderma – este o adevărată barieră de protecție, fiind ca un scut în calea germenilor și a toxinelor. Pielea ne protejează, iar noi trebuie să fim constienți și responsabili și să o protejăm prin hidratare, alimentație, expunerea moderată la soare (aplicând factori de protecție solară), precum și prin consultarea specialistului dermatolog imediat ce sesizăm vreo modificare apărută la nivelul pielii. Prevenția este cea mai importantă, astfel un control dermatologic efectuat din timp poate depista la timp leziunile cu probleme, inclusiv cancerul de piele (melanomul).

Dermatologie în cadrul Glamour Clinic Timișoara înseamnă medici specialiști pasionați, care folosesc tehnologie și tratamente de ultimă generație, astfel încât fiecare pacient beneficiază de diagnosticare precisă și tratamente eficiente.

Tratamente și intervenții – laserul Pluser cu Erbium YAG

Îndepărtarea papiloamelor

Papiloamele sunt formațiuni tumorale benigne ce apar pe suprafața pielii sau a mucoaselor sub forma unor excrescențe cutanate de culoare variabila, de la culoarea normala a pielii la leziuni hiperpigmentare, negre sau maronii. Nu trebuie confundate cu nevii pigmentari.

Aceste formațiuni nu pun in pericol viața pacientului, excizia lor fiind mai degrabă o opțiune estetică.

Deși sunt formațiuni benigne care apar pe suprafața pielii, papiloamele se pot înmulți excesiv și dau un aspect deranjant. Pentru îndepărtarea lor specialistul dermatolog Glamour Clinic recomandă și folosește cea mai avansată tehnologie – Laserul Erbium Yag.

Avantajele intervențiilor cu Laserul Erbium Yag

  • Este un instrument remarcabil, mai sigur, mai precis și mai confortabil;

  • Nu necesită anestezie locală;

  • Perioada de vindecare este mai rapidă;

  • Recomandat și pentru femei însărcinate sau copii.

Tratamente Glamour Clinic

Vă așteptăm la o consultație dermatologică!