Glamour Clinic – redefinește conceptul de vizită la medic în Timișoara

La Glamour Clinic, ne-am dorit să creăm un mediu special: un ambient relaxant pentru confortul și bucuria vizitatorilor, cu aparatură de ultimă generație, în care medici și specialiști talentați oferă soluții și tratamente personalizate fiecărui pacient. Ne bucurăm să oferim pacienților o gamă largă de servicii: stomatologie – adulți și copii, dermatologie, dermato-cosmetică, precum și remodelare corporală non-invazivă și nutriție.

Divizia Glamour Dentexpert – sănătate și estetică dentară – este dotată cu cea mai nouă tehnologie utilizată în stomatologie – Laserul Pluser, în exclusivitate în Timișoara. Stomatologii noștri folosesc acest instrument revolutionar în toate procedurile dentare, care sunt mai rapide, mai eficiente și cu un plus de confort pentru pacient.

Suntem singura clinică din zona de vest a țării, cu cea mai eficientă tehnologie de prevenție și diagnosticare a cancerului de piele – analiza dermatoscopică digitală FotoFinder – este folosită de către specialiști dermatologi la Glamour Clinic Timișoara.

Pentru a obține rezultate rapide și de durată, specialiștii noștri folosesc pentru epilare definitivă cel mai puternic aparat laser de pe piață – Primelase HR, iar procedurile de remodelare corporală non-invazive sunt realizate țintit cu aparatură estetico-medicală de ultimă generație – Criolipoliza CoolTech și VelaShape III – astfel încât rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe.

Echipa Glamour Clinic

O echipa de profesionisti, specializati sa iti ofere cea mai buna și sigura solutie, chiar si in cele mai dificile momente.

Răzvan Ghimbășanu
Răzvan GhimbășanuManager
Dr. Camelia Ghimbășanu
Dr. Camelia GhimbășanuStomatologie Generala
Dr. Alin Dincă
Dr. Alin DincăMedic stomatolog cu competente in implantologie
Dr. Anda Nicola
Dr. Anda NicolaMedic Stomatologie Pediatrica
Dr. Ramona Murariu
Dr. Ramona MurariuMedic Specialist Parodontologie
Dr. Ana-Lisa Brădățanu
Dr. Ana-Lisa BrădățanuMedic Specialist Endodonție
Dr. Iulia Stănculete
Dr. Iulia StănculeteStomatologie Generala
Bianca Lacreteanu
Bianca LacreteanuKinetoterapeut

Vă așteptăm la o consultație gratuită

Programeaza o Intalnire