Nutriție pentru sănătate

Cei mai mulți dintre noi avem un ritm de zi cu zi alert, în care acordăm tot mai putină atenție alimentației, somnului de calitate și activităților care ne ajută organismul să fie în echilibru, să funcționeze optim. Ce bine ar fi dacă, fiecare dintre noi, am ști cum să avem grijă de organismul nostru, să-i dăm ce are nevoie, astfel încât să prevenim afecțiunile greu de tratat. Din păcate, ocupăm primele poziții în Europa când vine vorba de afecțiuni precum obezitatea sau diabetul, iar asta ne spune clar ca nu, nu știm întotdeauna ce este mai bun și mai bine pentru sănătatea organismului nostru.

Din fericire, putem apela la ajutor de specialitate în ceea ce privește alimentația potrivită. Nutriționiștii ne oferă cele mai bune sfaturi, în funcție de stilul nostru de viață și de afecțiunile existente, astfel încât să atingem nivelul optim de echilibru pentru sănătatea organismului nostru.

programe de nutritie

La Glamour Clinic știm că “mens sana in corpore sano” este mai mult decât un citat motivațional. Specialiștii noștri vin în întâmpinarea pacienților cu programe de tratament personalizate, noi și inovative, cu un sistem de susținere bine structurat, iar schimbările vor apărea pas cu pas.

Cum ne ajută Nutriționistul?

 • Consultație Nutriție
 • Identificare dezechilibru
 • Plan alimentar personalizat
 • Monitorizare și suport

Rolul nutriționistului:

Analizează obiceiurile alimentare și identifică problemele existente;

Determină procentul de grăsime, masa musculară, grăsimea viscerală și IMC-ul;

Stabilește împreună cu pacientul obiectivele;

Întocmește un plan alimentar personalizat, indicând rețete noi, în funcție de nevoile și afecțiunile pacientului;

Oferă sprijin pe tot parcursul programului;

Stabilește împreună cu pacientul pașii necesari menținerii, pe termen lung, a greutății optime.

Nutriționistul – Dietetician Glamour Clinic vă oferă consultanță de specialitate și suport pentru a avea un stil de viață echilibrat, cu alimentație adecvată – esențială pentru sănătatea întregului nostru organism .

Programează-te la o consultație și află totul despre nutriție – diete – rețete direct de la specialistul nostru.

Tratamente Glamour Clinic

 • Anamneza (discuția inițială cu pacientul despre problemele de sănătate existente, alergii și intoleranțe alimentare);
 • Analizarea obiceiurilor alimentare;
 • Analiza compoziției corporale- se realizează cu ajutorul unui cantar care funcționează pe principiul impedantei bioelectrice – metoda BIA (în urma acestei analize veți afla procentul de grăsime din organism, nivelul de grăsime viscerală, indicele de masa corporală, procentul de masă musculară, procentul de masă osoasă, nivelul de masă hidrică, vârsta metabolică și rata metabolică bazală);
 • Stabilirea planului de investigații necesare stabilirii diagnosticului;
 • Stabilirea obiectivelor împreună cu pacientul;
 • Portofoliul de bază al pacientului (acest portofoliu include lista cu alimente permise și nepermise, principiile de bază ale planului nutrițional, programul de mese, necesarul hidric).

Pe baza informatiilor furnizate de către pacient, a analizelor de laborator și a analizei corporale se stabilește un diagnostic nutrițional.

Planul alimentar personalizat se întocmește în funcție de patologiile pacientului, de nevoile acestuia, de necesarul său energetic, de preferințele alimentare și de timpul de care acesta dispune.

 • Are loc pe tot parcursul programului, până la atingerea obiectivului;
 • Include analiza jurnalului alimentar completat de către pacient, modificarea și adaptarea permanentă a planului alimentar în funcție de nevoi, evaluarea periodică.

Va asteptam la o consultatie.

PROGRAMEAZA O INTALNIRE