Proceduri non-invazive de ultimă generatie, folosite cu succes la nivel mondial pentru remodelarea corporală: Criolipoliza CoolTech, VelaShape III.

Uneori, parcă nicio dietă sau antrenament fizic nu sunt suficiente pentru a slăbi sau a ne contura frumos corpul. Există însă proceduri, testate și recomandate la nivel mondial de către specialiși în estetică medicală și remodelare corporală non-invazivă, cu rezultate imediate, fără disconfort.

Slăbirea localizată nu mai este un vis! Astfel, tehnologia de ultimă generație încorporată în aparatele VelaShape III și Cooltech® ne ajută să controlăm și chiar să scăpăm de celulita inestetică de pe coapse, fese, brațe sau de colăceii abdominali.

La Glamour Clinic Timișoara, specialiștii în remodelare corporală non-invazivă vă așteaptă pentru o evaluare gratuită, în urma căreia veți primi un pachet personalizat, care se pliază pe nevoile corpului și metabolismului dvs.

VelaShape III este un aparat de excepție, original Candela Medical, non-chirurgical destinat pentru controlul celulitei, reconturarea și tonifierea zonelor cu țesut adipos și/sau cu piele lăsată (laxitate cutanată). Cu peste 15 ani de experiență în estetica medicală, zeci de studii clinice și peste 10 milioane de tratamente efectuate în întreaga lume, VelaShape III este cea mai performantă procedură non-invazivă de remodelare corporală la nivel mondial.

VelaShape III este certificat CE pentru remodelarea corporală și aprobat FDA pentru reducerea circumferinței în zona abdomenului și a coapselor, grație tehnologiilor combinate: radiofrecvența bipolară, lumina infraroșie, vacuumul și masajul cu role mecanice. Rezultatele excelente ale tratamentului VelaShape III, încă de la primele ședințe, înseamnă centrimetri în minus: până la 2 cm de țesut adipos din zona abdomenului și până la 1,5 cm de pe coapse (efecte demonstrate în urma numeroaselor studii clinice efectuate).

Țintind încălzirea în profunzime a grăsimii, terapia VelaShape III este sigură și confortabilă, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință: celulită diminuată , talie micșorată, fese, coapse și brațe frumos conturate.

Datorită rezultatelor imbatabile, VelaShape III este alegerea nr.1 a vedetelor de la Hollywood și din întreaga lume. Chiar dacă majoritatea vedetelor au antrenor personal și adoptă un stil de viață sănătos, ele apelează periodic la ședințe de remodelare non-invazivă cu VelaShape III pentru tratarea celulitei și îndepărtarea localizată a țesutului adipos.

În ce constă tratamentul cu VelaShape III?

  • Aparatul VelaShape III atinge rapid temperatura ideală, iar procedura în sine este la fel de confortabilă precum un masaj cu pietre calde.
  • Numărul ședințelor este stabilt de către specialist, în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărui organism, și poate varia între 4 și 8 ședințe, efectuate la distanță de 7-14 zile una de alta. Tipul de celulită și gradul de laxitate al pielii determină numărul exact al ședințelor.
  • Ședințele nu implică timp de recuperare, activitatea zilnică fiind reluată imediat.

Când se văd rezultatele ședințelor cu VelaShape III?

  • După prima ședință se observă o îmbunătățire a aspectului pielii.
  • După 8 săptămâni de la prima ședință se observă reducerea semnificativă a stratului adipos, precum și a laxității pielii. Pielea devine tonifiată și mai elastică, în urma stimulării circulației și a producției de colagen.
  • Rezultatele obținute în urma procedurii sunt de durată atâta timp cât pacienții au un stil de viață sănătos: alimentație corspunzătoare, hidratare optimă și activitate fizică echilibrată.

Cum funcționează procedura de criolipoliză?

Prin răcirea controlată a țesutului adipos la -8 grade, grăsimea inestetică este înghețată, criogenarea distruge complet adipocitele (celulele de grăsime), ele fiind apoi eliminate în mod natural de organism prin sistemul limfatic. Expunerea la rece vizează doar celulele grase, fără a leza pielea sau alte organe. Procedura este sigură și nedureroasă.

Cât durează o ședință de criolipoliză?

Durata fiecărei ședințe este de 70 de minute, timp în care pacientul se bucură de momente relaxante, în intimitatea cabinetului de tratament, special amenajat în cadrul Glamour Clinic Timișoara.

De câte ședințe este nevoie?

Numărul ședințelor de criolipoliză depinde de dimensiunea țesutului adipos. Pot fi efectuate maximum 3 ședințe/an pe aceeași zonă de tratament, la o distanță de 6-8 săptămâni între fiecare ședință.

În ce constă o ședință de criolipoliză Cooltech®?

Aparatul Cooltech® este dotat cu doi aplicatori, care se plasează pe zonele de tratat:

·         pot fi folosiți concomitent pe aceeași zonă, optimizând durata de tratament și obtinerea rezultatelor mult mai rapid;

·          pot fi folosiți individual, pe 2 zone diferite în aceeași ședință.

După plasarea aplicatorilor și setarea parametrilor de tratament, țesutul de grăsime este atras prin efectul de vacuum în interiorul aplicatorului, întrând astfel în contact cu plăcuțele de racier.

Răcirea se efectuează controlat și țintește exclusiv țesutul adipos.

După cele 70 de minute de tratament aplicatoarele sunt îndepărtate, urmând un masaj delicat al zonelor.

Este nevoie de timp de recuperare după ședința de criolipoliză?

Absolut deloc, după tratamentul de slăbire localizată pacientul se întoarce imediat la activitățile de zi cu zi, fără nici un disconfort.

În cât timp se produce slăbirea localizată în urma criolipolizei cooltech?

Adipocitele distruse prin criogenare încep să fie eliminate natural de organism imediat după procedură, iar primele rezultate vizibile (până la 5 centimetri în minus) apar la 4 săptămâni după prima ședință.

Rezultatele obținute în urma procedurilor de remodelare corporală pot fi menținute pentru totdeauna cu un stil de viață echilibrat, din care nu trebuie să lipsească hidratarea și activitatea fizică. Pentru a vă asigura că alimentația dvs este potrivită stilului de viață și vârstei, iar rezultatele procedurilor de slăbire localizată și remodelare corporală se vor menține toată viața,  nutriționiștii Glamour Clinic Timișoara vă pot fi de folos cu sfaturi, diete personalizate și monitorizări periodice.

remodelare corporala eficienta

Tratamente Glamour Clinic

Pachet Glamour de remodelare cu 30% reducere:

2 ședințe VelaShape III + 2 aplicări Criolipoliză

  • Zonă mare = coapse integral
  • Zonă mică = abdomen, brațe, gambe, fese sau spate

Abonament VelaShape III cu 5 ședințe, zonă mare/zonă mică:

3 ședințe achitate + 2  gratuite

Va asteptam la o consultatie GRATUITA